Ετικέτες

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Α.Ο. Πενταλόφου: Ουδέποτε επιτρέψαμε σε φίλαθλο να πλησιάσει το διαιτητή

Για τα όσα γράφτηκαν μετά τον αγώνα του Α.Ο. Πενταλόφου με τον Αράκυνθο Ματαράγκας τοποθετήθηκε η διοίκηση του Α.Ο.Π.

Η διοίκηση της ομάδας κάνει λόγο για την παρουσία της Αστυνομίας, τονίζει ότι ουδέποτε φίλαθλος πλησίασε το διαιτητή και επισημαίνει πως η διασπορά τέτοιων ειδήσεων δε βλάπτει τον Α.Ο.Π., αλλά το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ
Ως εκ θαύματος παρατηρήσαμε πανελλαδικής εμβέλειας μέσα να φιλοξενούν ανυπόστατα άρθρα που θέλουν τον Αθλητικό Όμιλο Πενταλόφου να περιβάλλεται από «χούλιγκανς» οι οποίοι χτύπησαν τον διαιτητή της αναμέτρησης Α.Ο. Πενταλόφου -Αράκυνθος Ματαράγκας.
 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον συντάκτη του άρθρου που διανεμήθηκε στον πανελλαδικό Τύπο ότι στο γήπεδο υπήρχε παρουσία της αστυνομίας και ότι ουδέποτε επιτρέψαμε σε φίλαθλό μας να πλησιάσει τον διαιτητή. Θα θέλαμε επίσης να του επισημάνουμε ότι η διασπορά τέτοιων ειδήσεων δεν βλάπτει τον Αθλητικό Όμιλο Πενταλόφου που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο πέρασμα μισού και πλέον αιώνα, παρά μόνο το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας που αμαυρώνεται από κοντόφθαλμες τακτικές και σκοπιμότητες.
Ζητάμε τον απαιτούμενο σεβασμό στο πιο ιστορικό σωματείο της Αιτωλοακαρνανίας και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης. Ο Αθλητικός Όμιλος Πενταλόφου, που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ανέκαθεν φημίζεται για το ποδοσφαιρικό ταλέντο του, την άψογη φιλοξενία του, το πιο νοικοκυρεμένο γήπεδο και το πιο όμορφο ποδοσφαιρικό κλίμα του νομού.
 

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πενταλόφου χαρακτηρίζει ως ψευδή τα δημοσιεύματα που θέλουν «χούλιγκανς» να χτυπούν τον διαιτητή της αναμέτρησης.
 

Σε κάθε περίπτωση, με συνέπεια στην ιστορία μας και το αθλητικό ήθος, καταδικάζουμε απερίφραστα τις όποιες έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων μας προς τον διαιτητή και βεβαιώνουμε ότι οι ύβρεις και περιστατικά κάθε μορφής βίας δεν έχουν ουδεμία θέση στην φιλοσοφία του Σωματείου μας.