Ετικέτες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Αήττητο και κορυφή στις καθυστερήσεις



Στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ παρέμεινε ο Αράκυνθος Ματαράγκας, που αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 3 - 3 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Πενταλόφου.
Η ομάδα του Τάσου Σπαή παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3 - 1 ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και διατήρησε το αήττητο.
Πλέον τα σενάρια για την τελική βαθμολογία είναι πολλά, όμως ο Αράκυνθος κρατάει την τύχη στα χέρια του, καθώς με νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Λεσινίου τερματίζει στην πρώτη θέση, κάτι που μπορεί να συμβεί και σε περίπτωση ισοπαλίας. Από την πλευρά της η ομάδα της Πενταλόφου μπορεί να τερματίσει από την πρώτη θέση μέχρι και την τέταρτη.
Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με γκολ του Πανόπουλου. Ο ίδιος παίκτης στο 39΄ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, όμως στο 44΄ ο Καρύμπας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 2 - 1.
Στο 66΄ ο Πασπαλιάρης έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερματών στον Α.Ο. Πενταλόφου. Ο Ευθυμίου στο 83΄ μείωσε για τον Αράκυνθο και στις καθυστερήσεις ο Δήμος Πελεκάνος με το 17ο φετινό του γκολ σημείωσε το τελικό 3 - 3.

Α.Ο. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Θόδωρος Κουκουρδέλης): Κουτρούλης Σ., Διαμαντόπουλος, Muga (72΄ Φελιμέγκας), Αλεξόπουλος, Κουτρούλης Σ., Φλωρόπουλος, Κουκουρδέλης Π., Ντζελέπης, Πασπαλιάρης (77΄ Μπέλλος), Ναούμης, Πανόπουλος Κ.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Τάσος Σπαής): Παπαναγιώτου, Ιορδανίδης (74΄ Μπούκαρης Π.), Ευαγγελόπουλος, Μακραδήμας, Τσιντζέλης (74΄ Ζαπαντιώτης), Αλεξανδρής, Πελεκάνος, Καρύμπας (46΄ λ.τ. Κουτσής), Ευθυμίου (88΄ Μπούκαρης Χ.), Βδουκάκης, Μπανάκας.