Ετικέτες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Πήρε το τρίποντο ο Αρης Αιτωλικού... 2-1 τον ΑΟ Πενταλόφου


Νίκη με σκορ 2-1 για τον Αρη Αιτωλικού επί του ΑΟ Πενταλόφου.
Το ρεπορτάζ από τη σελίδα του ΑΟ Πενταλόφου.
Στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ ο Άρης Αιτωλικού κέρδισε στην έδρα του με 2 - 1 τον Α.Ο. Πενταλόφου.
Ο Α.Ο.Π. ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια μένοντας στους 31 βαθμούς και περιμένει τα αποτελέσματα της επόμενης εβδομάδας για να δει αν θα τερματίσει στην 3η ή την 4η θέση.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον ΑΟΠ που προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Σωτήρης Δ. Κουτρούλης.
Στο 32ο λεπτό ο Φλωρόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα, για διώξιμο με το χέρι πάνω στη γραμμή. Στην εκτέλεση του πέναλτι ο Ζέρβας σημάδεψε το δοκάρι και το 0-1 παρέμεινε στο ημίχρονο.
Στην ανάπαυλα ο τερματοφύλακας του ΑΟΠ Πανόπουλος Μ. δέχτηκε κόκκινη κάρτα για .......χειρονομία(?????) στους φιλάθλους.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Καβαλιέρη στο 55΄.
Τρία λεπτά αργότερα ο Τρικαλινός έκανε το 2 - 1 που έμελλε να 'ναι το τελικό σκορ.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Νίκος Καβαλιέρης): Τσαπόκος, Φούντας Δ. (78΄ Καρέτσος), Ψαθάς, Τσιλιπάνος, Τσώνης, Ανδρεάκης, Καβαλιέρης, Φράγκος, Τρικαλινός, Ζέρβας, Ζωγράφος.

Α.Ο. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Θόδωρος Κουκουρδέλης): Πανόπουλος Μ., Διαμαντόπουλος, Muga (57΄ Muca), Αλεξόπουλος, Κουτρούλης Σ., Φλωρόπουλος, Κουκουρδέλης Π. (84΄ Φελιμέγκας), Ντζελέπης, Μπέλλος (46΄ Κουτρούλης Σ.), Ναούμης (81΄ Κουκουρδέλης Π.), Πανόπουλος Κ.


Αναλυτική βαθμολογία στο http://www.epsa.pentalofo.gr/etos/epsa/epsa.aspx