Ετικέτες

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Πέρασε νικηφόρα από την Αναγέννηση Ρίγανης ο ΑΟ Πενταλόφου


Το τέλος του πρώτου γύρου της Γ' Κατηγορίας του 1ου Ομίλου βρίσκει τον Α.Ο Πενταλόφου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας καθώς σήμερα το απόγευμα στη Ρίγανη κέρδισε την τοπική Αναγέννηση με σκορ 0-4.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η έξοχη μπαλιά του Σταθελάκη Κ. βρίσκει τον Κοντοπάνο Π. που με όμορφο πλασέ ανοίγει το σκορ για το 0-1. 
Στο 12'   φάουλ του Κοντοπάνου Π. αιφνιδιάζει τον Χαραλάμπους Ν. που χάνει την μπάλα και υποπίπτει σε πέναλτι πάνω στον Senja A. Στο 13' ο Σταθελάκης Κ. εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 0-2 .


Στο 47' όμορφο φαλταριστό σουτ έξω από την περιοχή ο Σταθελάκης Κ ανεβάζει το δείκτη για το 0-3 και στο 74' όμορφη ανάπτυξη από τους παίχτες του Πενταλόφου σπάσιμο της μπάλας από τον Senja o Kαρέτσος από κοντά διαμορφώνει το τελικό 0-4


Άψογη η διαιτησία των κ.κ Λιόνα-Βασιλόπουλου-Σπυρόπουλου.


Αναγέννηση Ρίγανης (Γραμμένος Γ.) Χαραλάμπους Ν, Κουτρουμάνος (79' Αδάμος), Σκεπετάρης, Κόλιας, Σαμαράς Α (59' Χαραλάμπους Κ), Πρίτσης (46' Παππάς), Κουτρουμάνος Δ, Nicola (71' Τσιλιγιάννης), Σαμαράς Χ, Σαπλαούρας, Σαμαράς Δ. 

Α.Ο. Πενταλόφου (Τ.Μεταξούλης): Γαρμπής, Παπαθανασίου, Σταθελάκης Θ (86' Πλακίδας), Mπακοδήμος, Πατρινός, Muca, Κοντοπάνος Π (76' Κορφιάτης), Καρέτσος, Καραβιάς, Σταθελάκης Κ, Senja (81' Μπλαχούρας)


Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογία http://www.epsa.pentalofo.gr/etos/epsa/epsa.aspx